Nieuws

Via Jumbo korting bij Hank's Haircorner

Bij een minimale besteding van 10 euro bij Jumbo Maaspoort krijgt u een kortingsbon van 5 euro voor uw kappersbehandeling bij de elders in het winkelcentrum gevestigde kapsalon Hank’s Haircorner. Attentie: Bon is geldig bij een minimale besteding van 25 euro. De bon kan niet worden ingeleverd tegen contanten. Bij de kapperszaak kunt u maximaal een bon per klant inleveren. De actie loopt tot en met 31 maart 2023.

Vroeg bestellen bij Kwai-Wan met 15% korting

Bij Kwai-Wan krijgt u tot en met 31 december van dit jaar liefst 15% korting wanneer u VÓÓR 16.45 UUR bestelt via de telefoon (073-6426262), via whatsapp (06 53 36 43 38) en aan de afhaalbalie. Voor online bestellingen via sushi-ichironn.nl geldt geen tijdslimiet. Bij online bestellen is de korting reeds in de prijs verwerkt. Bij bestellingen via de telefoon, whatsapp en aan de balie na 16:45 uur vervalt de korting. Dan dient u mogelijk ook rekening te houden met enige extra wachttijd.
ATTENTIE, de kortingen hebben alleen betrekking op de Chinese gerechten van Kwai-Wan. De prijzen van Sushi-Ichironn veranderen niet.
Lees meer over de nieuwe prijzen, de aangepaste afhaalkaart en de nieuwe bestelprocedure op https://kwai-wan.nl/aanbieding/

Adres
Lokerenpassage 5-A,
5235 KR ‘s-Hertogenbosch
info@winkelcentrummaaspoort.nl