Nieuws

Shoeby weer open na verbouwing

Modezaak Shoeby is donderdag 11 augustus na een bijna anderhalve week durende verbouwing weer geopend. De winkel is vooral veel lichter geworden, omdat de ramen naar de buitenkant helemaal zijn vrijgemaakt. De zaak oogt daardoor veel ruimtelijker en vrolijker. Shopmanager Sylvia en haar medewerksters heten u van harte welkom in hun swingende nieuwe omgeving.

Gemeente pakt omgeving winkelcentrum aan

De gemeente heeft aangekondigd om na de zomervakantie werk te maken van verbetering van de directe omgeving van het winkelcentrum. Mogelijk starten de werkzaamheden medio september. De fietsenstallingen, prullenbakken, lantaarnpalen en invalide parkeerplaatsen komen daarbij aan bod.

Puur Natuur gesloten van 22 t/m 28 augustus

Groente- en fruitzaak Puur Natuur Den Bosch is van maandag 22 tot en met zondag 28 augustus wegens vakantie gesloten. Vanaf maandag 29 augustus heten wij u weer van harte welkom en proeft u bij ons weer de zomer.

Gloudemans Optiek in augustus op donderdag dicht

Gloudemans Optiek is tot en met het einde van de maand augustus op donderdag i.v.m. vakantie gesloten. Op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag zijn wij u in deze maand wel van dienst. Vanaf donderdag 1 september kunt ook op donderdagen weer bij ons terecht.

Formule 1 Experience 10-9 in winkelcentrum

Winkelcentrum Maaspoort is zaterdag 10 september, 6 dagen na de Formule 1 race op Zandvoort, gastheer van de Formule 1 Experience met onder anderen de bekende Formule 1-deskundige en commentator Jack Plooij. Er komt ook een professionele race simulator waarin geïnteresseerden een rondje kunnen rijden. Tevens is de authentieke splinternieuwe medical car van de wedstrijden op locatie. U mag hem bewonderen maar ook selfies maken.

Het unieke evenement begint om 10:00 uur en duurt tot 13:00 uur. Jack Plooij zal omstreeks 10:30 uur aankomen en hij blijft een uur. Plooij zal vragen van fans beantwoorden. In welke vorm dat gaat gebeuren,  communiceren wij nog via deze website en op Facebook. Blok in elk geval 10 september, want dit evenement is echt heel bijzonder. Dit wordt mogelijk gemaakt door het winkelcentrum.

Van Haren zomermaanden op dinsdag gesloten

Rijwielhandel Van Haren is tijdens de vakantiemaanden juli en augustus van zondag tot en met dinsdag gesloten. Normaal is dat alleen zondag en maandag. Vanaf dinsdag 6 september is de zaak ook weer op dinsdagen geopend. In juli en augustus kunt u van woensdag tot en met zaterdag op de normale openingstijden terecht. Verkoop en service gaat deze zomer dus gewoon door.

Openingstijden broodjesbar Bourgondiër

De Bossche Bourgondiër is tijdens de zomermaanden geopend, maar voor de broodjesbar gelden wel aangepaste openingstijden. U kunt aan onze broodjesbar terecht van maandag tot en met vrijdag tussen 11:00 uur en 14:00 uur. Zaterdag en zondag is de broodjesbar gesloten. ATTENTIE: van 15 tot en met 28 augustus kunt u in verband met een kleine personeelsbezetting zowel via telefoon als e-mail GEEN bestellingen plaatsen, maar wel aan de counter. Houd dan wel rekening met een iets langere wachttijd.

Shoe Care vakantie van 7 t/m 22 augustus

Schoenhersteller Harm Megens gaat deze zomer genieten van een welverdiende vakantie. Harm doet deur van zijn zaak Shoe Care op slot van zondag 7 tot en met maandag 22 augustus. Vanaf dinsdag 23 augustus kunt u weer bij hem terecht.

Adres
Lokerenpassage 5-A,
5235 KR ‘s-Hertogenbosch
info@winkelcentrummaaspoort.nl