Nieuws

Graffiti Art op containers bij ingang Etos/Jumbo

Het was al eerder aangekondigd, maar deze dagen worden de containers bij de ingang van de Etos en Jumbo in opdracht van de gemeente opgepimpt door graffiti-artists van https://mooiemuur.nl Kijk naar de voorbeelden op hun website. De containers gaan er gaaf uitzien. We zijn er blij mee.

Vroeg bestellen bij Kwai-Wan met 15% korting

Bij Kwai-Wan krijgt u tot en met 31 december van dit jaar liefst 15% korting wanneer u VÓÓR 16.45 UUR bestelt via de telefoon (073-6426262), via whatsapp (06 53 36 43 38) en aan de afhaalbalie. Voor online bestellingen via sushi-ichironn.nl geldt geen tijdslimiet. Bij online bestellen is de korting reeds in de prijs verwerkt. Bij bestellingen via de telefoon, whatsapp en aan de balie na 16:45 uur vervalt de korting. Dan dient u mogelijk ook rekening te houden met enige extra wachttijd.
ATTENTIE, de kortingen hebben alleen betrekking op de Chinese gerechten van Kwai-Wan. De prijzen van Sushi-Ichironn veranderen niet.
Lees meer over de nieuwe prijzen, de aangepaste afhaalkaart en de nieuwe bestelprocedure op https://kwai-wan.nl/aanbieding/

Adres
Lokerenpassage 5-A,
5235 KR ‘s-Hertogenbosch
info@winkelcentrummaaspoort.nl